ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2020

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης  Εμπόρων – Βιοτεχνών & Επαγγελματιών Περάματος καλεί τα μέλη του σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020  και ώρα 17:00 στην αίθουσα του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ
 «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Θεσσαλίας 49 στο Πέραμα.

Γενική Συνέλευση με θέματα:

  • Ανάδειξη προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής
  • Απολογισμός Δράσεων απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017-2019.
  • Ενημέρωση επαγγελματικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κατά την πρώτη σύγκληση η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό νόμιμη απαρτία, θα επαναληφθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο.

Αν και στην δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί από τον νόμο και το καταστατικό νόμιμη απαρτία, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με οποιοδήποτε αριθμό μελών την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:00 – 19:30.

Δικαίωμα ψήφου & υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Περάματος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6974326451 υπόψη κα Μενδρινού – γραμματέα συλλόγου.
Οι ψηφοφόροι κατά την εκλογική διαδικασία, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Βιβλιάριο Ασφάλισης ή το Δίπλωμα Οδήγησης ή Διαβατήριο.
Η συμμετοχή σας κρίνεται άκρως απαραίτητη στην Γενική Συνέλευση καθώς με την ψήφο σας αυξάνετε το κύρος του συλλόγου μας εκλέγοντας περισσότερους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία μας.
Ζητήστε φύλλο με φόρμα προς συμπλήρωση Υποψηφιότητας ή κατεβάστε την από την σελίδα του συλλόγου μας www.esperamatos.gr

 Οι δηλώσεις υποψηφιότητας πρέπει να κατατεθούν συμπληρωμένες ή να σταλούν με email info@esperamatos.gr και να πρωτοκολληθούν στην γραμματεία έως το Σάββατο 29  Φεβρουαρίου 2020.

Ο Σύλλογος μας έχει την ανάγκη όλων όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν ενεργά την πόλη μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο ΔΣ του Συλλόγου.